miercuri, 23 martie 2011

296



Zonă piemontană. În partea stângă se vede şi o stână de oi.

*pentru a vizualiza poza în întregime trebuie setata rezoluţia monitorului la [1280*1024] sau daţi click dreapta la mouse şi apoi pe "View Image".

8 comentarii:

  1. cat de frumos poate fi cerul...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ar fi interesant ca persoana care a scris ca nu-i place poza asta sa ne argumenteze intr-un fel...doar daca vrea...multumim anticipat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain se vad muntii. Acolo e Costesti Deal. Ai facut cumva poza doar la munti?

    RăspundețiȘtergere
  4. Va multumesc la toti pentru comentarii.

    pt. Imotep: E mult mai usor sa fi carcotas decat sa construiesti ceva, m-am obisnuit sa tot vad numai lucruri negative, desi exista si lucruri pozitive. Uneori nu stiu de ce mai tin chestia asta cu reactiile. Sa vina cate un popandau dinasta sa bifeze repede nu-mi place, numai ca sa se afle in treaba si sa-si zica-n sine "na, ca i-am tras-o iara". Macar daca ar veni de la unii care valoreaza ceva.

    Pt Dragos: Da, acolo e Costesti Deal. Din pacate nu era prea buna vizibilitatea si nu am putut face poze doar la munti.

    RăspundețiȘtergere
  5. Acceptam sa nu-i placa, pana la urma lucrurile ne impresioneaza diferit pe toti si nu toti le vedem la fel, dar cand esti asa de transant si votezi nu cand sunt 15 voturi pentru si cand ai de-a face cu ASA o fotografie care nu te poate lasa indiferent, mi-ar fi placut sa ne explice de ce NU...(sa nu murim prosti noi ceilalti 15...:))

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa nu cadem in derizoriu... Personajul este insignifiant daca-l privim de la nivelul cerului din fotografie... Sa fim ingaduitori cu cei saraci cu duhul!

    RăspundețiȘtergere